• 93 775 01 10
  • DLL - DV 8h-18h
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

DESCRIPCIÓ
En aquesta etapa que va dels 6 als 12 anys als infant se’ls hi proporciona un marc d’aprenentatge que li permet iniciar-se en l’adquisició de les competències bàsiques fent-los partícips d’una educació que els permet assegurar el seu desenvolupament personal i posar les bases d’una formació basada en l’autonomia personal, la responsabilitat, la solidaritat, la llibertat, la participació i el compromís individual i col·lectiu: conèixer els elements bàsics de la llengua, l’entorn geogràfic, la historia i les tradicions que li permetin arrelar-se al país, i poder participar en la construcció d’un món millor i continuar aprenent al llarg de la vida.
PROPOSTA EDUCATIVA
PROJECTES
El treball per projectes és una metodologia que es basa en oferir mitjans que puguin ajudar als nens i les nenes a pensar per ells mateixos, a investigar, a aprendre dels seus errors i dels seus encerts i d'aquesta manera també a aprendre a ser crítics. Aquests projectes tenen aplicació en el món real més enllà de l'aula i busquen crear una educació interdisciplinària amb un significat proper a l’infant.
 
 
TREBALL COOPERATIU I COMPETENCIAL
Vivim l’aprenentatge com una oportunitat d’adquirir competències per ser ciutadans actius, amb eines de treball en equip fent activitats dirigides per aprendre a gestionar l’organització del grup, amb unes normes molt clares. Potenciant l’aprenentatge entre iguals.
 
 
TREBALL PER INTEL.LIGÈNCIES MÚLTIPLES (novetat curs 17-18 fins 2n primària)
ENTUSIASMAT
És un programa didàctic-pedagògic de 3 a 12 anys.  Basat en les intel·ligències múltiples que permet treballar les matemàtiques d’una manera contextualitzada i adaptada a la realitat dels alumnes.  Permet aprendre competencialment respectant els ritmes i adaptant els continguts a la realitat dels alumnes.
 
TECNOLOGIA I ROBÒTICA
Treballem des de ben petits el llenguatge de la programació a partir de robòtica. La tecnologia es viu com a una eina d’aprenentatge transversal (Ipads, pissarres digitals interactives i ordinadors).
 
 GRUPS REDUÏTS I DESDOBLAMENTS
Potenciem el treball en grup reduït i els desdoblaments, per tal que l’atenció a l’alumnat pugui personalitzar-se i l’acompanyament del docent sigui de qualitat.
 
MULTILINGÜISME
Entenem l’aprenentatge de l’anglès com una vivència interdisciplinària per això, a part de les hores reglades i la complementària Talk and learn fem a partir de 3r Arts Education (Visual i plàstica) en aquesta llengua.
 
COMPLEMENTÀRIES
Informàtica/Robòtica

Talk and learn

Transforma (Projecte d'Aprenentatge Servei)

Ludiimagina (CI)

Taller matemàtiques (CI) 

Taller de llengua (CM, 5è)

Matijocs (CM, 5è)

Francès (6è)

Aprendre a aprendre (6è)

Com aprenem anglès a La Mercè?