• 93 775 01 10
  • DLL - DV 8h-18h
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Exposició MALANJE-KUTALA

Àlbum de fotosAvui, 24 de novembre els alumnes de 4t d'ESO hem anat a visitar a l'Enrajolada l'Exposició MALANJE-KUTALA de l'Ignasi Aballí.

El passat 17 de novembre a l'Enrajolada es va la inauguració d'aqusta exposició que l'Ignasi havia fet amb els nens de l'orfenat KUDIELELA de Malanje (Angola).

L'Ignasi, voluntari i soci de l'ONG, després d'haver estat en un Camp de Treball amb l'ONG Mans Mercedàries a Angola, va decidir fer com a projecte de final de carrera un treball de fotografia amb els nens de l'orfenat.

Kutala, que en Kimbundu, la llengua que parlen allà vol dir mirar, és el treball fotogràfic d'uns nens que per primera vegada van tenir una càmera a les mans, van mirar el seu entorn, el van retratar, i van aprendre a revelar les seves fotografies. Després van fer una exposició per a tota la gent del barri de Vila Matilde de Maalanje, i va ser un gran èxit.El dia de la inauguració va ser molta la gent de l'escola i de Martorell que va voler apropar-se als nens d'Angola, avui ho hem fet nosaltres, i de mica en mica els alumnes de l'escola passaran a fer un tomb per MALANJE-KUTALA.A nosaltres ens ha agradat molt aquesta exposició, hem trobat molt originals les fotografies i molt interessant el revelat en paper. A més el nostre Projecte Solidari de Transforma del Punt de Llibre, va destinat precisament a Angola per al Projecte que l'ONG Mans Mercedàries durà a terme el proper estiu 2018.Us convidem a tothom a visitar MALANJE-KUTALA.