• 93 775 01 10
  • DLL - DV 8h-18h
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ROOM ESCAPEEl passat dijous 9 de novembre, els alumnes de 1r de Batxillerat vam participar en unRoom Escapeonl’objectiu principal és resoldre les incògnites que se’t plantegen per tal de solucionar cada problema mitjançant lacreativitat i la cooperació.La sortida va constar de dues activitats diferents :

El cas de la pizzeria Tomassiconsistia en resoldre un cas d’assassinat a partir d’unes proves que s’anaven obtenint.

L’esdeveniment succeïa a una sala ambientada en una pizzeria on la víctima sopava amb la seva parella. Els alumnes agafaven el rol d’investigadors i tenien al seu abast diferents proves com: vídeos de seguretat, exàmens mèdics, claus, informes policials... Finalment, per arribar a l’assassí i resoldre el cas, s’havia de triar la prova correcta.

LaBooombatenia un objectiu clar: desactivar una bomba. Aquesta es trobava dins d’una maleta juntament amb altres objectes que tenien una importància emocional dins els fets però que alhora ajudarien als alumnes a trobar la solució. Darrera de la bomba hi havia una història que parlava d’una parella d’enamorats. Per tal de dur a terme aquesta feina, els diferents membres del grup havien d’interactuar entre ells i lligar caps per així evitar l’explosió.