• 93 775 01 10
  • DLL - DV 8h-18h
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

"TORNEM AL COL·LE"

Àlbum de fotos

Avui dia 14 de setembre la nostra Escola ha tornat a obrir portes.

Després de tants mesos de confinament, de pandèmia i d' inseguretat, per fi avui, hem pogut tornar a l'Escola.

Aquest matí arribaven al Col.legi els nostres alumnes, molts acompanyats de les seves famílies, i tots amb moltes ganes de retrobar-se amb amigues i amics que pot ser des del curs passat que no es veien.

Els membres de l'Equip Directiu i Personal de Secretaria, eren a les portes donant la benvinguda a tothom i organitzant les entrades per quatre grans espais: Alguns cursos Educació Infantil entraven pel Corraló, els més grans d'Educació Primària entraven per la porta principal de l'Escola i en un altre temps horari entraven els alumnes de Batxillerat, l'alumnat d'ESO entrava per Mur 40 en dues franges horàries, i els més petits d'Educació Primària i alguns cursos d'Educació Infantil ho feien per la porta de "El Progrés" i feien files a la pista. I Tutors i Tutores recollien els seus alumnes i es dirigien a les seves classes.

Tothom entrava a l'Escola amb EL PROTOCOL COVID de mascareta, temperatura presa, gel hidroalcohòlic, i espais de seguretat. I en perfectes files els nostres alumnes han anat entrant a les seves classes, desdoblades per poder mantenir aquesta distància de seguretat .

Mentre l'alumnat anava ocupant els seus llocs, a la cuina cuiner i cuineres ja començaven a fer el dinar dels molts alumnes que des del primer dia es queden al servei de menjador de la nostra Escola. I l'Equip de Neteja del Centre anava desinfectant els espais que havien estat utilititzats pels nostres alumnes.

Tothom ben coordinat, tothom amb les normes de seguretat ben apreses, HEM COMENÇAT L'ESCOLA. Ja en teníem moltes ganes, i gràcies a Déu hem pogut tornar i retrobar-nos tots.

Sembla que tothom teníem molt clar que volíem tornar a la NORMALITAT , una normalitat dins d' aquesta EXCEPCIONALITAT, però les nostres alumnes i els nostres alumnes ho han fet molt bé i ho han fet possible. Tothom a les classes amb les mascaretes escoltaven les instruccions de Tutores i Tutors que els explicaven quins eren els espais del anomenats "grups estables", de com faríem els cinc rentats de mans diaris, de quins serien els patis. I tothom ho ha entès perfectament.

El dia d'avui de tornada a l'Escola ha estat un èxit, perquè moltes persones han treballat molt i han fet grans esforços per organitzar i vetllar per aquesta tornada al Col.legi. Les famílies des de casa heu creat hàbits d'higiene saludable entre els vostres fills i filles, el Claustre de Professors de l'Escola juntament amb l'Equip Directiu i tots els membres dels diferents serveis han estat preparant, amb esforç des de fa dies, les instal.lacions de l' Escola perquè avui tot estigués a punt per tornar a l'Escola.

Per tot això, des de l'Escola, volem donar les gràcies a totes les persones que heu fet possible que avui el Col.legi la Mercè tornés a obrir les seves portes. També volem aprofitar per donar les gràcies a l'Ajuntament de Martorell que ens ha permès l'entrada pel Progrés, per poder mantenir el protocol Covid de seguretat.

Moltes gràcies i Bon Curs a tothom!

ENTRE TOTS FEM UNA ESCOLA SEGURA