• 93 775 01 10
  • DLL - DV 8h-18h
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

PARTICIPEM EN EL PROGRAMA DE PREVENCIÓ CONTRA EL BULLYING

Durant dos cursos escolars, la nostra escola ha participat en la prova pilot del Programa de prevenció contra el ‘bullying’ de la Fundació FCBarcelona.

El passat dijous 14 de novembre a les instal·lacions del Camp Nou, la Montse Font com a directora de l’escola va participar en la roda de premsa que es va dur a terme per explicar i valorar l’experiència com a centre.

L’acte va comptar amb la presència del Conseller d’ Ensenyament, Josep Bargalló; el vicepresident del FCBarcelona, el Sr. Jordi Cardoner; la Sra. Mària Vallès, Directora General de la Fundació Barça; el Sr. Xavier Bertolin, Director Àrea Comercial i Educativa Fundació BancàriaLa Caixa i el Sr. Juan Calmaestra, Investigador del grup de recerca LAEOCVI (Laboratori d’Estudis sobre Convivència i Prevenció de Violència).Com a resultat de l’estudi realitzat durant aquests dos anys, s’ha reduït en un 35% les víctimes de ‘bullying’ i en més d’un 60% les de ‘ciberbullying’ als centres participants. Aquest procés ha permès crear una metodologia innovadora que utilitza l’esport com eina de prevenció del ‘bullying’ escolar.La Mercè continuarà aquest curs amb aquest programa de prevenció del ‘bullying’. A través d’un campus virtual, els mestres rebran formació, recursos i assessorament per implementarles activitats a les assignatures d’educació física, tutoria i plàstica a tots els alumnes de primària. A més, els centres també disposaran d’una diagnosi del seu clima escolar a principi i a final del curs, constatant la millora de la convivència.