• 93 775 01 10
  • DLL - DV 8h-18h
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Celebrem l'Advent

Àlbum de fotosL'ADVENT

Com ja sabem, la paraula "advent" prové delllatíi vol dir "arribada". Jesús arriba a nosaltres i l'hem de sortir a rebre.

l'Advent és per tant aquest camí que ens porta al Nadal.

..l'arribada de Jesús...i és un camí de quatre setmanes...els quatre diumenges que precedeixen el Nadal. És un camí d'esperança

Tothom coneixem també l' anomenada corona d'advent,amb quatreespelmes, una per a cada diumenge d'advent.Hi ha una petita tradició d'advent: a cada una d'aquestes quatre espelmes s'assigna unavirtutque s'ha de millorar en aquesta setmana, per exemple: la primera, l'amor; la segona, lapau; la tercera, latolerància; i, la quarta, la fe.De vegades, aquest camí que ens porta al Nadal no és fàcil per a tothom, i cal que sapiguem ajudar a tots aquells que ens necessitin, donant-los la mà, abraçant-los i , si cal, estirant-los amb una corda. Una corda que simbolitzarà la força i l'ajut que els volem transmetre.Avui, els alumnes d'ESO i Batxillerat hem fet la celebració d'Advent. Hem reflexionat sobre el que representa el Nadal i de quina manera podem ajudar els altres. Hem vist una història d'una nena que ajudava algú que no podia caminar tot estirant-li amb una corda la cadira de rodes, una història que semblava trista, però que ens transmetia l'alegria d'aquell nen, que sense poder caminar ni parlar... podia jugar amb la seva amiga.Quan hem acabat de veure el vídeo, tots els alumnes ens hem lligat una corda al voltant del canell, igual que va fer la Maria, la nena que estirant aquesta corda jugava amb els seu amic. La Maria es va lligar la corda quan el seu amic es va morir, per recordar que sempre calia ajudar a tothom... també nosaltres volem que la corda del canell ens recordi que cal donar la ma a aquells que ho necessitin... aquest és el camí de l'Advent que ens porta al Nadal.Hem fet d'ofrena els nostres punts de llibre per a Angola, com a llavor que florirà per Pasqua.Després de la celebració ham ambientat les classes i passadissos amb pessebre, boles i arbres de Nadal.